2014. február 23., vasárnap

Szombati Bejegyzés


Zenei blogtémák manapság



Halihó Mindenki! \m/
Nem árulok el nagy titkot azzal, ha leírom, az elmúlt egy-két év alatt jelentős változás állt be a blogtémák világába. Egyre több lett a fanfiction, ami ha igényes, nem feltétlenül baj - véleményem szerint -, de a sok sablonos téma, történet egy idő után képes kiakasztani az embert.
Egyetértettek?


Megjelentek a One Directon blogok, a töménytelen mennyiségű fiúbandákkal foglalkozó oldalak, és nem feltétlenül csak az 1D-re gondoltam. Vannak mások is, csakhogy az a rajongótábor rohamozta meg leginkább a bloggert, és nyomják a képünkbe bele az erőltetett sorokat. Tisztelet a kivételnek, még mielőtt valaki háborogna!

Kezdenek eltűnni a rock, metál, vagy egyéb más műfaj sztorijai, ami elszomorít. Van pár gyöngyszem, amire akadok a sok "kavics" között, és azt már el nem engedem. Olvasom, visszajelzek, egy szóval : imádom. Merem remélni, hogy idővel sokkal többen merészkednek a blogírás rejtelmeibe, akiknek ilyen zenei ízlésük van, és nem félnek majd megírni egy jó kis tökös blogot!
( Ha ismertek ehhez hasonló blogot, esetleg nektek van, chaten, vagy itt kommentben linkeljétek! )

Szóval, eléggé aggasztó a helyzet. A sok rajongó lány ódákat zeng JB-ről, a By The Way-ről, BTR-ről, meg olyanokról, akikről esetleg nem tudok. Ismétlem, van köztünk igényes, egyedi.
Ennek ellenére, én például beleszeretnék egy Bon Jovi-ról szóló blogba ( de persze ne legyen összecsapva ), tudom is én, egy kitalált bandáról, kitalált helyszínekkel, akármi. Aki ebben a virtuális világban él, tapasztalja, hogy a rock innen kezd kihalni, még ha az életben ez nem így van ( SZERENCSÉRE! A ROCK AZ ÖRÖK! )

Viszont, mint már említettem, vannak személyes kedvenceim! Beth, Shadow blogjait nem tudom megunni! Ha van kedvetek, nézzetek be hozzájuk:

Beth Blogjai:


Shadow Blogjai:

Közös:

( Ide régen nem érkezett rész, de az eddigiek baromira tetszettek! Megőrülnék, ha lenne folytatás! (; )

Lelkesen olvasom a ti véleményeiteket is, vagy blogajánlataitokat! A beküldött blogokról írhatok ajánlót, szóval megéri beküldeni.
Várom a komikat, pipálásokat, egyéb írásokat!
( A nap folyamán hozom a másik bejegyzést mára )

Rock 'N' Roll! |m|

2 megjegyzés:

  1. Nekem nagy kedvencem a novemberlara.blogspot.hu is :D
    Amiket pedig leírtál azok teljesen igazak :D
    Ja meg még olvasok egyet ami nagyon tetszik persze a tieden kivül :) greendayismylife.blog.neon.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Kedves Névtelen Barátom!

      Megnyitottam a két blogot, és azt kell mondjam, örülök, hogy ideevett téged a fene, mert mindkét blogba szerelmes lettem. Az egyiket máris elkezdtem olvasni! Köszönöm! :)

      Puszi,
      Cleo

      Törlés