2014. február 26., szerda

Februári Toplistám


Februári ToplistámDrága Olvasók! \m/


Február hónap utolsó szerdáján, azaz ma, feltüntetem azt a bizonyos top 10-es listát, amit ígértem. Annyit mindenki tud, hogy Bon Jovi az első helyen áll. De okozok még meglepetéseket!

 

Az elmúlt hetekben ha nem minden nap minimum 10-szer meghallgattam, egyszer sem. Az év második hónapjának beköszöntével valahogy megcsapott ez az őrület, ez a - Jovi mánia! Gratulálok neki, hogy belopta magát a szívembe, bezsebelve a februári nyertes "címet"!Igen, ezt a számot a múlt hét hétfői bejegyzésemben is megemlítettem, pont ezért. Mert egyszerűen elvarázsolt, amióta elsőnek meghallottam anno, és a Jovi mánia hozta magával a Velvet őrületet!A Nirvana film után/előtt folyamatosan ennek a dalnak a ritmusa, a dallama égett az agyamba, újra, meg újra lejátszva, egy ép gondolatot sem hagyva nekem. Grr! Imádom!Elvis-szel ugyanúgy jártam, mint az előző nótával. Szüntelenül, komolyan megállás nélkül gyötört ( jó értelemben ), míg engedtem a csábításnak, és meghallgattam. You were... Na jó!A fiúk Bob Dylan Knocking On Heavens Door feldolgozása minden utazásomkor szólt a fülesemben. Egy tökéletes zene sétához, és hosszabb távra. Próbáljátok ki! Kiszakít a sok ember, a város, egyebek zajából.Khm. Két szó, amivel mindent elmondok: Jovi mánia.Megunhatatlan, de tényleg. A klip pedig kiskoromban, ahogy most is, őrületesen meg tud nevettetni!Kedves rokonoknak köszönhetően ismerkedem meg a Coldplay nevezetű formációval, azóta lelkes hódolójuk vagyok. A fiúk egyszerűek, nagyszerűek!Igazán zúzós szám. Játék közben nagyon jó aláfestésnek bizonyult - nem tudom, hogy vagytok vele - próbáljátok ki!Mindannyian el akarunk jutni oda, nem? A GN'R dalba öntötte nekünk, szóval csak énekelnünk kell, és elképzelni magát, a földi Paradicsomot!


Jövőhónap, azaz március utolsó szerdáján ismét hozom a kedvenceimet!

Rock 'N' Roll! |m|

7 megjegyzés:

 1. Hey!
  Guns, Metallica, Nirvana, Twisted Sister - ma sem csalódtam az ízlésedben!! :) :)
  Várom a következő bejegyzésed! :) :)
  ~peace foREVer
  Beth

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Halihó!

   Mi más, kedves beth?:) Köszönöm, rettentően király, hogy vannak olyanok, akiknek hasonló érdeklődési körük van! Már fent is van a következő!;)

   Cleo

   Törlés
 2. Édesem!
  Engem már nem sok mindenki tud meglepni, aszt hiszem neked sikerült! :D Ezekből a Coldplayen kívül mindet imádom, főleg Elvist, a Gn'R-t, Nirvanát, Bon Jovit és a Velvet Revolverst! :D Az új fejezetet pedig mindjárt olvasom, ott is megleplek egy üzenettel! <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Dorsee!

   Ez megtisztelő. Én azon viszont nem lepődtem meg, hogy ennyire szereted a felsorolt előadókat/bandákat! Olvasd, olvasd, várom a véleményedet!;)

   Cleo

   Törlés
 3. Helloka!(:
  Jó ízlésed van, meg kell hagyni!;) Pont ezért merem ajánlani neked a Skid Row nevű együttest, remélem ínyedre lesz!:D
  csenii.x
  \m/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Csenii!
   Köszönöm szépen. Ismerem Skid Rowt, és nagyon imádom :D

   Cleo |m|

   Törlés
  2. Akkor már rossz ember nem lehetsz!:D
   csenii.x
   \m/

   Törlés