2013. augusztus 26., hétfő

Nyitás


Nyitás

Csáó mindenkinek! \m/

Örömmel jelentem be, hogy a blog hivatalosan is megnyitott! Remélem velem örültök! Ezt a blogot a kedvenc bandám, és a zenéik ihlették. Ez inspirált arra, hogy belefogjak a blogba, ami szerintem mindig nagy felelősség.
Természetesen a Guns N' Roses-ról van szó ( az eredeti felállásról ), és bár sosem mondhatom el nekik, mennyire hálás vagyok, és tisztelem őket, titkon bízom benne, hogy tudják, mekkora befolyása van még ma is a zenéjüknek. Guns örökké!

Ünneplésként holnap felteszem a Prológust, ami egy rövid részként szolgál, de úgy gondoltam, jobb, ha a "Prológus" címet kapja egyelőre. Az első rész érkezéséről értesítelek titeket!
Rock 'N' Roll, skacok! |m|

2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik a blog menő!Ne hagyd abb,csak egy kérdés! A blogot pénzért csináltad? NE HAGYD ABBA A BLOGOLÁST OLVASLAK! :)

    VálaszTörlés
  2. Szia kedves Névtelen!
    Nem, nem pénzért csináltam! A blogger egy ingyenes "alkalmazás".
    Merő szórakozásból készült a blog, mert megszállt egy gonosz kis ihlet, megült a fülemben, és addig ismétlődött, míg utat nem engedtem neki. Ez a zenei műfaj, életérzés az én életem is, és szerintem ennél jobban egyik zenei műfajt nem éreztem még magaménak. Ezzel sokan értenének egyet!

    Köszönöm! Örülök, hogy olvasóm vagy!
    Puszi!

    VálaszTörlés